Whatsapp
 
ana sayfa kurumsal galeri online randevu iletişim
BİZ SİZİ ARAYALIM
Cilt Gençleştirme
Cilt Gençleştirme
Hydrafacial Cilt Bakımı
Buz Lazer Epilasyon
Kalıcı Makyaj
Microblading Kaş Çizimi
Cilt Bakımı
Cilt Gençleştirme
Leke Bakımı
Profesyonel Makyaj
Protez Tırnak
Dermapen
Kirpik lifting
Ağda
Manikür Pedikür
Saç Simülasyon
 

Yıllar izlerini en çok ciltte bırakır. Yaşlanmanın etkisiyle birlikte ciltte meydana gelen çizgiler, kırışıklıklar, sarkma ve çökme gibi kusurları yaşın ilerlemesindendir. Yüzün yapısını gençleştirmek, bütün kırışıklıklardan kurtulmak, cilde hacim ve gençlik kazandıran tedaviler ile artık yıllara meydan okumak mümkün.

Özellikle doğallığı tercih eden, botoks, dolgu ve ameliyat yerine hiç anlaşılmayacak bir gençleştirme yöntemi isteyen kişiler için ideal bir seçenektir. Ameliyat olmadan gençleştirme yöntemlerine baktığımız zaman enerjiyle değişik dalga boyundaki lazerlerin uygulanmasıyla ve radyofrekansın uygulanmasıyla cilt altından cildin en üst tabakasına kadar olan tüm tabakalarda gençleşme, yenilenme, sıkılaşma meydana geliyor.

Anti-aging dünyasındaki en popüler yöntemlerden olan lazerle ve radyo frekans  tedavileri; serum, krem ve peeling gibi yöntemlerin sonucunu beklemeye sabrı olmayanlar için en hızlı çözümler  ClearLift Lazer, Clear And Brilliant C&B Fraxel, laser tedaviler Thermage, Ulthera ve VShape radyo frekans uygulamaları.

 

HYARONİK ASİT UYGULAMA

Yüzde kırışıklık olan ya da hacim kaybı yaşanan alanların veya daha hacimli olması istenen bölgelerin doldurulması işlemidir. Kırışıklıklar düzeltilebilir, göz altı bölgedeki hacim kaybı giderilebilir, elmacık kemiği bölgesi daha diri yapılabilir, burun kenarı çizgi yok edilebilir, yapısal olarak küçük yapılı çeneler daha güçlü hale getirilebilir. Yüzün üst bölgelerinde yapılan dolgu işlemlerinin cildi yukarı toparlama gibi sonuçları da bulunmakta, özellikle kaş kaldırmada botoks ile ya da tek başına iyi sonuçlar sağlamaktadır.  Dolgu amaçlı olarak, ortalama 6 aydan 2 yıla kadar süreyle etkisi devam eden doğal yapıdaki hyaluronik asit tercih edilmektedir. Hyaluronik asit deride bulunan bir maddedir ve yaşla birlikte miktarı azalmaktadır.

Yüz Dermapen Dermaroller 

Yüz, dekolte ve el bölgeleri derisinden istenen bölgelere mikro enjeksiyon tekniğidir. Hücre yenilenmesi ve elastikiyet sağlayan maddelerin üretimini destekleyici, kan dolaşımını düzenleyici, leke gibi durumlarda leke açıcı özellikteki ürünler uygulanır.  Göz altı morlukları, cilt lekeleri, deriye ait yaşlanma ve cilt sarkmaları gibi durumlar sıkça kullanıldığı durumlardı

 

 


Sizi bekliyoruz
randevunuzu aldınız mı ?

Tüm hizmetlerimizden yararlanmak için merkezimize gelmeniz yeterli. Sizinle özel olarak ilgilenebilmemiz için lütfen gelmek istediğiniz zamanı seçerek yandaki formu doldurup bize gönderin.




GÖNDER